Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen

For bare 2 dager siden ble Norge rammet av noe av det mest grusome som det er mulig å oppleve. Sinne, frykt, hat og uvisshet fylte det norske samfunn. Hva skjer med Norge nå? Jeg har ikke ord for alt som har skjedd. Hvordan kan et menneske være så sykt at han iskaldt dreper mennesker? Hva slags rett har han til å ta andres liv? Det er tusen spørsmål som dukker opp i hodet, og hvem kan besvare disse? Hvem kan besvare de spørsmål som pårørende sitter igjen med etter å ha mistet barn, foreldre, venner eller bekjent?

Den mistenkte har ikke bare tatt liv, han har ødelagt mange som må leve med sorgen resten av livet. Mange som må leve med en redsel og grufulle minner som fester seg etter å ha vært midt opp i det. De fryktet for livet sitt, gikk inn i sjokk og la på svøm. Takknemligheten går til alle som har bidratt til å hjelpe da dette inntraff. De som kastet seg i båtene og plukket opp de som kom svømmende fra Utøya.

Jeg er evig takknemlig for at jeg befant meg i Trøndelag da dette skjedde i Oslo og på Utøya. Jeg vet ikke hva jeg føler for øyeblikket. Jeg kunne tenkt meg en tur til Oslo, men det er en stemning der som jeg ikke vil ta innover.

Vår fredfulle hovedstad og lille land, ble på sekunder vist utrolig sårbart. Nå begynner arbeidet med å bygge Norge igjen. Vil vi noen gang føle den sikkerheten vi følte helt frem til fredag den 22.juli?

 

"Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen"Én kommentar

Mari

25.jul.2011 kl.01:35

Det er så sykt at en mann kan gjøre sånn..

Skriv en ny kommentar

DonThomazo

DonThomazo

24, Trondheim

Jeg er en danseglad gutt, opprinnelig fra Orkanger, men har nå bodd i Trondheim City i 3,5år! På fritiden liker jeg å trene, danse masse, være med venner og ta meg en fest iblant :) Thomas Reitan :)

Kategorier

Arkiv

hits