Sånn går no dagan!!!! Woop!

Pcn min e fucked! Skal få noen til å se på den.. Men akkurat nå får jeg ikke opp windows i det hele tatt.. Møkk! Er vel på tide å kanskje få en MAC inn i hus.. Hva mener dere???

Igår fikk jeg finbesøk fra Orkanger.. Av min mor og far! De hadde med seg en liten gave til meg! En splitter ny offroad-sykkel! Jeg har verdens beste mamma og pappa =)

Dagen idag har gått mest til jobb.. Hadde vanlig jobb fra 8.. Deretter var det tid for litt varetelling.. Så jeg var vel hjemme. rundt 1830 tiden.. Hadde store planer om å starte uken med å smette på meg joggeskoene og jogge meg en lang og god tur.. Men kroppen sa nei idag den gitt.. Så jeg endte med litt soffasliting isteden... Skakke klage på det vettu :)

Var foresten på Beach-party i helgen.. En kompisen og kompisen hans feira bursdag..!! Takk for en FET fest gutter =)

   3 kommentarer

mooremiri

02.mai.2011 kl.22:41

MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC MAC

bornthisway

02.mai.2011 kl.23:21

mac

Steffen

02.mai.2011 kl.23:28

mac ftw!

Skriv en ny kommentar

DonThomazo

DonThomazo

23, Trondheim

Jeg er en danseglad gutt, opprinnelig fra Orkanger, men har nå bodd i Trondheim City i 3,5år! På fritiden liker jeg å trene, danse masse, være med venner og ta meg en fest iblant :) Thomas Reitan :)

Kategorier

Arkiv

hits