I want a new tattoo!!!! Tips?

Sitter og grubler.. Lysten på en ny tatovering.. Hvor på kroppen, det vet jeg ikke..!! Har en plassert mellom skulderbladene, som ble tatt i London da jeg var 15 år.. Var først og fremst på dansetreningssamling, men som ung og dum fant jeg ut at jeg skulle stikke innom sjappa rett nede i vegen av hotellet!! Jeg måtte være kjapp, siden mamma og pappa ikke skulle vite dette.. Jeg bestemte meg egentlig på veien nedover gata for hva jeg skulle ta, så den ble veldig lite gjennomtenkt..Endte opp med en tatovering av min astrologi, så det er er ikke av den værste sort! Den dag idag er jeg fortsatt ganske fornøyd med den.. Den er synlig, men ikke så veldig stor.. Kunne vel tenkt meg og bygge videre på den, men egentlig har jeg mest lyst på en helt ny en.. Helst nedover siden..(!?!?) Ja.. Hva kaller man den kroppsdelen... Haha!!

Noe i denne duren iallfall:

Så kommer spørsmålet: " Hva skal tatoveringen inneholde"?

Jeg vil iallfall ha noe som betyr noe viktig for meg! Dans har alltid vært min lidenskap, så dette er absolutt på vurderingslista over Most Wanted!!

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

Q: Har du tatovering, og hvilken betydning har den for deg???

Xoxo
2 kommentarer

ohmygay

22.feb.2011 kl.21:52

Har ikke enda, men skal ha. Grunnen til at jeg har er fordi jeg ikke har funnet noe som sier at dette MÅ jeg ha. Men når jeg finner det, så skal den bli plassert under boxeren en plass og/eller leggen. BLir mest sannsynlig skrift eller noe tall

elisabeth

22.feb.2011 kl.22:12

http://www.theredparlour.com/files/1ST_TIMERS_2010_MEN/1ST_TIMERS_2010_WOMEN/PAGE_2_2010/LADIES_2010/PENNY_CLOSE_UP_1_2_.JPG

her e den! fin?

Skriv en ny kommentar

DonThomazo

DonThomazo

23, Orkdal

Jeg er en danseglad gutt, opprinnelig fra Orkanger, men har nå bodd i Trondheim City i 3,5år! På fritiden liker jeg å trene, danse masse, være med venner og ta meg en fest iblant :) Thomas Reitan :)

Kategorier

Arkiv

hits