Hva vil framtiden bringe?

Jeg tenker mye for tiden! Hva skal jeg gjøre med livet... Skal man bli boende i Trondheim? Skal man ut å reise for en periode?

Tankene surrer i hodet på meg.. Ene dagen vil jeg gå skole og få meg en utdanning! Andre dagen vil jeg reise, langt bort.. Noen dager trives jeg mer enn noen gang med livet, sånn som det er nå!
 
Jeg har en drøm, å starte mitt eget dansestudio. Er jeg for ung? Er jeg klar for dette nå? Dans har alltid vært min største lidenskap. Jeg starta som 4åring på dansekurs.. I løpet av den første uka på barneskolen kom jeg sprudlende og glad hjem til mamma og pappa med en flyer.. "Mammag&Pappa, jeg skal begynne på dansekurs".. Siden den dagen har jeg holdt på.. Konkurrert både i inn og utland.. Vært med på forskjellige oppdrag og oppvisninger.. Tv, show, ++++! Dette må vel være noe jeg bør fortsette med? Spørsmålet er bare om jeg er klar for dette, nå? For på samme tid har jeg så lyst til å oppleve mer..
Noe nytt?


I løpet av førsommeren er jeg keen på bartenderkurs i Gran Canaria.. Å møte nye folk, få utfordringer og bare nyte livet.. Der har du meg! http://www.gcbar.se 


                    -"Playa del Ingles, by night"-


  

What to do, lissom?
5 kommentarer

Charlotte

09.mar.2010 kl.00:05

Lev ut drømmen ;-)

Malin Skogstad. ?d

10.mar.2010 kl.16:06

Do what ever you want !

10.mar.2010 kl.21:39

æ mene du bør lev ut drømman din, reis litt rundt å så kom hit t gran canaria å ta bartenderkurs!!! d e konge!

Rita Løvnes

10.mar.2010 kl.21:40

oops glæmt å skriv navne mitt på den kommentarn:)

Trine

17.mar.2010 kl.21:14

jaa, start danseskole, så kan jeg begynne :)

Skriv en ny kommentar

DonThomazo

DonThomazo

22, Trondheim

Kategorier

Arkiv

hits